Om oss

Winwin Design Ab startades 2002 av Peter Wågberg som ett Bygg och Måleriföretag. 2004 blev Aydin Boyaci delägare, och med sin långa erfarenhet inom måleri och puts kom vi att inrikta oss mer och mer på dessa två områden.

Under åren som gått har vi gjort oss kända för vårt kvalitetstänk, goda kundkontakter, respekten för kundens kunder, och förståelsen för att verka utan att synas, egenskaper som är viktiga när man utför arbeten i t ex gallerior eller exclusiva butiker där det kostar stora pengar att stänga eller tappa kunder pga av renovering eller tillbyggnad.

Vi har medverkat i en mängd prestigefyllda projekt med kunder som, Louis Viutton, Hermés, Tiger of Sweden, Diesel, HM, Ericsson, Elite Hotel, Scandic Hotel mm. 

Passion och kreativitet kombinerat med en djupgående kunskap om innovativa ytskikt, skapar en företagaranda där ansvar och kvalitet är viktiga ledord. 

WinWin Design AB är idag exklusiva representanter i Sverige för Armourcoat ltd UK.

Armourcoat ltd UK är världsledande leverantör av Polerad puts (stucco), innovativa ytbehandlingar och skulpturella effekter. 

Armourcoat har genom ett ständigt pågående produktutveckling ( med fokus på kvalitet, kreativitet och miljö ) kommit att bli en del av några av världens mest prestigefyllda arkitektoniska projekt.

För arkitekten och designern presenterar Armourcoat ett stort utbud av produkter med en fantastisk potential där endast fantasin sätter gränser.

För privatkunden erbjuds en kreativ, behaglig och varaktig interiör. Hälsosam att leva i och skonsam mot miljön. De flesta av deras produkter är framställda av naturliga mineraler och återvunnen marmorkross, som ger en naturligt varierad effekt. Genom en ständigt pågående produktutveckling gör de alltid sitt yttersta för att framställa så miljövänliga, varaktiga och spännande produkter som möjligt.

Deras  produkter finns tillgängliga i ett omfattande urval av kulörer och tekniker. Men det finns så mycket mer man kan åstadkomma med dessa material. Alla Armourcoats produkter har en fantastisk potential, som i rätta händer kan förvandlas till spännande unika ytbehandlingar som bara begränsas av fantasin.